Oktatási intézmények

Település:
Somogy megye, Kadarkút


Jálics Ernő Szakgimnáziuma


Kaposvári SZC Jálics Ernő Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája 7530 Kadarkút, Fő utca 1. Tagintézmény-vezető: Iván László Tel.: 06-82/778-553 E-mail: kszcjalics@gmail.com

A 2015-ös átszervezést követően az iskola épületének déli szárnyában folyik a szakképzés. Itt tíz szaktanterem és egy cukrász tanműhely áll rendelkezésünkre az oktató- nevelő munkára. Az Akác tanvendéglőben négy elméleti helyiségben, ezen kívül két tanműhelyben biztosítjuk a szakács, pincér és a konyhai kisegítő rész-szakképesítés gyakorlati képzések helyszíneit.

A tantermek tanuló barát kialakítással rendelkeznek, a pedagógusok lelkiismeretesek, tapasztaltak, rendkívüli kitartással végzik munkájukat. Minden tanulóban tudatosítjuk, hogy az általuk tanult szakma kiemelt helyet foglal el nemzetgazdaságunkban, azok dinamikusan fejlődnek, ezáltal a lehetőségek köre egyre bővül.

A nappali tagozatos oktatás mellett indult esti tagozatos szakmai képzésünk nagy érdeklődésre tett szert az elmúlt tanévben. A helyi és környékbeli gazdasági és társadalmi igényeknek megfelelően bővítjük továbbra is képzési kínálatunkat.

 

Forrás: kszc.hu

 

 

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

 

 

Helyi látnivalók

További helyi látnivalók »

 

 

Helyi szolgáltatók

További helyi szolgáltatók »